top of page

Kik vagyunk?

Családunk a 90-es évek elején Siófokon kezdett gyümölcstermesztéssel foglalkozni. Első földterületünket 1993-ban vásároltuk, jelenleg közel 27 hektár saját területen gazdálkodunk. A gazdaság vezetője Szabó Zoltán okleveles kertészmérnök és Szabóné Németh Ivett okleveles élelmiszeripari mérnök.

Az ültetvények mindegyike korszerű, intenzív termesztésmódban művelt, öntözéssel felszerelt ültetvény. A termesztett fajták gondos megválasztás által az érési időt megfelelően elnyújtva friss gyümölccsel tudjuk ellátni vásárlóinkat május végétől november elejéig. 

Gazdaságunkban elsősorban friss piacra szánt gyümölcsöket termesztünk, legnagyobb területen kajszibarackot, de megtalálható kínálatunkban a  cseresznye, az őszibarack, valamint a szilva és az alma is.

Szabó Zoltán Siófok
Szabóné Németh Ivett Siófok

Az országban az elsők között kezdtünk el foglalkozni korszerű külföldi kajszibarack fajták termesztésével. A gondosan megválasztott fajtaszerkezetnek köszönhetően a szezonban folyamatosan, egyenletesen eloszlatva kiváló minőségű gyümölccsel tudjuk ellátni vásárlóinkat. A betakarított gyümölcs csomagolását saját hűtőházunkban, korszerű gyümölcsválogató gép segítségével végezzük.

 

A betakarított gyümölcsöt igyekszünk még aznap elszállítani nagy- és kiskereskedőinknek. Ezzel a gyors ellátási stratégiával érjük el, hogy a betakarított gyümölcs gyakorlatilag 24 órán belül eljuthat a fogyasztóhoz. Az értékesítés családunk 100%-os tulajdonában lévő Siofruit Family Kft.-n keresztül történik.

bottom of page